IMG_1115[1]

SM-guld i dressyr 2015, Brons på SM i hoppning 2013, A-finaler i SM, ponnyderbyn med mera med mera!
Några av våra duktiga elever

(fler presentationer är på G...)

2016 planeras massor av tävlingar där vi hoppas att alla lyckas på bästa sätt ,var och en på sin nivå!!

Cicci & Golden Tess Cicci & Golden Tess

Cecilia Jönsson & Golden Tess

Cicci har en superfin tävlingsponny i D-ponnyn Tess. Tess är en Connemara, med lite egna åsikter ibland, hon accepterar till exempel endast ett fåtal hästar i hennes närhet... övriga får inte ens titta på henne utan att hon blir förnärmad. Hon är dock en mycket rutinerad fälttävlansponny, tillsammans med Cicci har hon uppnått hela 73 % i fälttävlansdressyr och varit placerad på Ribbersborgs stilterräng med poängen 8,2!
Efter vidarutbildning i dressyr har Cicci och Tess med hjälp av oss på Emmaro nu efter avslutad fälttävlanskarriär på bara 2 år gått från fälttävlansdressyr till 2014 Seger i nationell FEI dressyr, kval till A-final i dressyrderbyt, kval till SM mm mm. 2015 GULD på SM i dressyr för connemaror, A-final i SM för ponny samt A-final i Ponnyderbyt och massor av placeringar i FEI-klasser. 2016 är SM igen stora målet!

    

Elin & Dreamcake Elin & Dreamcake

Elin Granstedt & Dream Cake

Kakan, som hon kallas, har bara varit Elins i ca ett år. Det är en superfin D-ponny som tävlat upp till nationell LA dressyr. Kakan har dock tidigare varit ganska tittig på tävling, men hon har fantastiska gångarter och en underbar personlighet. Kakan är inte jättemycket hoppad tidigare men hon gör det bra och väldigt gärna! De börjar nu bli riktigt samspelta på dressyrbanan och har en hel del segrar och placeringar tillsammans. De har kvalat klart till nationella LA klasser, den sista på över 71%. Elin och Kakan avslutade året med att bli Klubbmästare på >70%. 2015 etablerade sig ELin och Kakan i nationell FEI och 2016 skall de försöka kvala till SM.
Elin rider också Hugo i FEI klasser och skall försöka kvala honom till SM i dressyr 2016.

Cecilia Jönsson & Jaspen
Jaspen är en 12 årig valack, som Cicci endast har ridit sedan slutet av september 2013 och då var Jaspen helt avställd.
Cicci tränar flitigt på Emmaro och har utvecklat sin häst från hobbyhäst via LA till årets avslutande tävling - debut i Msv A:1. de har också gjort fina resultat i juniorklasser och Målet för 2015 är kval till junior SM och fortsatt utveckling mot svår klass.

Cornelia Sommer & Simba
Simba ägs av Louise Persson och rids av Cornelia Sommer. De tränar för Linda i Östra Göinge. En mycket välridande ung ryttare med en lovande ung ponny som med hjälp av Linda tog brons på ungponny SM 2013!

Caroline Jacobsson och Falcon
Carolines hopphäst som hoppade i Falsterbo som unghäst har skolats om till dressyrhäst och med hjälp av Linda tagit många placeringar under 2014 i Msv C. De håller på att lära sig byta galopp och under 2015 väntas debut i Msv B och fortsatt träning på de högst klasserna vilka Falcon utan tvekan har kapacitet för.
 

Lovisa & Dixie Lovisa & Dixie

Lovisa Bergdahl & Dixie Diamond

Lovisa och C-ponnyn Dixie har utvecklas fint tillsammans! Dixie är ingen lätt ponny, hon har mycket vilja och lite hett temperament, men ett år av flitig dressyrträning har också lett till att det till och med går att hoppa en bana på henne utan att hon längre sticker mot hinderna. Tillsammans har de under detta år gått från 57 % LB:1 i maj till flertalet ritter över 64 % i LB:1 i september/oktober!